Bodysports Webshop

Belangrijk! Zorg dat je ingelogd bent om een aankoop te doen.

Ben je geen lid van Bodysports, dan kun je direct en vrijblijvend een account aanmaken.
Basis programma's

3 jaar onbeperkt

Het abonnement kan binnen het eerste 3 jaar na afsluiten niet beëindigd worden. Zijn de eerste 3 jaar om, dan is het abonnement per 4 weken opzegbaar. Na het opzeggen wordt er nog 1x afgeschreven, daarna stopt het abonnement vanzelf.(kalendermaand opzegtermijn)

39.90

View

2 jaar onbeperkt

Het abonnement kan binnen de eerste 2 jaar na afsluiten niet beëindigd worden. Zijn de eerste 2 jaar om, dan is het abonnement per 4 weken opzegbaar met behoud van voordelig tarief. Na het opzeggen wordt er nog 1x afgeschreven, daarna stopt het abonnement vanzelf.(kalendermaand opzegtermijn)

44.90

View

per 4 weken opzegbaar

Het abonnement kan per 4 weken worden beëindigd met een opzegtermijn van 4 weken. Na het opzeggen wordt er nog 1x afgeschreven, daarna stopt het abonnement vanzelf.

59.90

View

1 jaar onbeperkt

Het abonnement kan binnen het eerste 1 jaar na afsluiten niet beëindigd worden. Is het eerste jaar om, dan is het abonnement per 4 weken opzegbaar met behoud van voordelig tarief. Na het opzeggen wordt er nog 1x afgeschreven, daarna stopt het abonnement vanzelf. (kalendermaand opzegtermijn)

49.90

View

Vytal voedings app

De meest complete voedingsapp ooit - voor persoonlijk gebruik . Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Met deze app stel je binnen enkele minuten automatisch een voedingsschema op!

4.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......