Bodysports Webshop

Belangrijk! Zorg dat je ingelogd bent om een aankoop te doen.

Ben je geen lid van Bodysports, dan kun je direct en vrijblijvend een account aanmaken.
Producten
Activiteiten

Neo Activity Tracker

Activity Tracker met: dagelijkse activiteiten, hartslag, slaapritme, herinneringen van gemaakte afspraken. Deze activity tracker praat samen met de Bodysports App zodat je al je resultaten kunt opslaan.

109,95

View

Neo Body Analyser

De Neo Body Analyser meet je gewicht, vetpercentage, spiermassa, botdichtheid, waterhuishouding en nog veel meer. De Body Analyser communiceert met de Bodysports App zodat je alle metingen kan trenden.

149,95

View

Neo Activity Tracker Bandje

Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar: groen, blauw, rood, wit en deze mooie roze.

9,95

View

Massage 60 minuten

Massage 60 minuten

55,00

View

Massage & Floo

Een traject van 4 consulten in een maand waarin massage en Floo worden gecombineerd voor meer ontspanning en souplesse.

149,00

View

Massage 30 minuten

Massage 30 minuten

29,00

View

Groepsles

Bij Bodysports is een doorlopend abonnement niet noodzakelijk. Je kunt ook per les betalen. In verband met veilig en wetgeving dien je wel aangemeld te zijn.

10,00

View

IFitness Box

De iFitnessBox is een persoonlijk leefstijlprogramma. Een alles-in-1 programma waarmee we je helpen om in twaalf weken een gezonde leefstijl aan te nemen. Het programma bestaat onder meer uit persoonlijke begeleiding, een digitale coach op afstand, een wekelijkse groepstraining en kennis en adviezen op het gebied van voeding en leefstijl. Aan de iFitnessBox is ook een online omgeving gekoppeld. De inhoud is samengesteld door bewegingswetenschappers, voedingsdeskundigen, inspanningsfysiologen en fitnessprofessionals. Met de iFitnessBox kunnen we je helpen je om de eerste stappen op weg naar een duurzame, gezondere leefstijl en een fitter lichaam te zetten! Bovendien leer je over de effecten van trainen en (gezonde) voeding op je lichaam.

249,00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......